Informacione Personale:

Emër Mbiemër: Dr. Loreto Silvagni


Adresa: Rruga 26 Nentori, Durrës, Albania


Telefon:  +355 699 497 339


E-mail: loretosilvagni@libero.it


Kombësia: Italiane


Datëlindja: 29/nëntor/1948


Eksperienca e punës:

Data dhe fusha e punësimit: Nga 01/10/1977 ka ushtruar profesionin e tij në "Casa di Cura Di Lorenzo S.p.A" në Avezzano (AQ); Në të njëjtën kohë ai ka kaluar 15 vjet si një konsulent ambulator si një specialist ENT në A.S.L. në Avezzano (AQ).

 

Për 5 vjet ai dha mësim Trakeobronkoskopi në Shkollën e Specializimit në Otorinolaringologji të Universitetit të I'Aquila dhe deri në 2012 ai mësoi Kirurgji Teknike Faringe-laringee.

 

Që nga viti 1986 ai ka ushtruar kirurgji "endoskopia e hundës" për trajtimin e sinusit (mund të vërtetojmë se nga viti 2006 deri në vitin 2007 numërohen 633 ndërhyrje).

Gjatë njëzet viteve të fundit, ai ka kryer operacione në hundë, pa pasur nevojë të përdorë tamponadat nazale.

 

Vetëm në periudhën 2006 - 2017 ai ka kryer gjithsej 2237 ndërhyrje kirurgjikale.


Emri dhe adresa e punëdhënësit: Casa di Cura Di Lorenzo S.p.A.


Lloji i kompanisë ose sektorit: "Casa di Cura Di Lorenzo" Via Veneto 26, Avezzano, L'Aquila; tel. 0863-4281 / 0863428258


.

Tipi i punësimit: Profesioni i lirë


Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore: Departamenti Fiziologjik Otorinolaringologji në "Casa di Cura" të akredituar nga rajoni Abruzzo


 

Arsimi dhe trajnimet:

Titulli dhe lloji i institucionit të arsimit ose aftësimit

 Diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgjisë në Universitetin "Cattolica del Sacro cuore" në Romë më 11/07/1974.
 Anëtar i Urdhrit të Mjekëve të Provincës L'Aquila që nga viti 1975
 Specializuar në Klinikën e Otorinolaringologjisë dhe Patologjinë Cervico-facciale në Universitetin "Cattilica del sacro cuore" në Romë më 24/07/1997.
 Kirurg; Specialist në Otorinolaringologji Klimatike dhe patologji Cervico-facciale; Ligjërues në krye të teknikave kirurgjikale faringeale në Shkollën e specializuar të Otorinolaringologjisë të Universitetit të I'Aquila.


Gjuha e nënës: Italiane


Gjuhë të tjera: Frëngjisht
Të kuptuarit: mirë
Të folurit: Shumë mirë
Të shkruarit: Shumë mirë


Informacion shtesë

Referencë:

- Prof. Gaetano Paludetti, Cattedra O.R.L. Università Cattolica;

- Prof. Marco Fusseti, Cattedra O.R.L. Università di I'Aquila

- Dr. Angelo Camaioni, Primario O.R.L. Ospedale San.Giovanni, Roma;

- Dr. Marco Radici, Primario O.R.L. Fatebenefratelli Isola Tiberina, Roma.