Ekzaminimet e ndryshme ORL

Stafi i mjekëve ORL, të specializuar dhe me shumë eksperiencë, ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh duke mbuluar të gjitha llojet e patologjive të veshë, hundë, si dhe kokë – qafës, duke filluar që nga egzaminimet e thjeshta diagnostike deri tek ato më komplekset, trajtim dhe ndërhyrje kirurgjikale.

Shërbimet tona

Rreth Nesh

Departamenti i Otorinolaringologjisë

është i përbërë nga një staf mjekësh kirurgë të cilët kanë një eksperiencë të gjerë në fushën e diagnostikimit dhe kirurgjisë në fushën e patologjive të ORL-së. Konsultat dhe ndërhyrjet kirurgjikale variojnë nga vizitat mjekësore të specializuara, me ndërhyrje kirurgjikale rutinë, heqjen e trupave të huaj, si dhe ndërhyrjet kirurgjikale të kategorisë së parë.

Prenoto Konsultën

Avantazhet tona

Trajtim i personalizuar
Kujdes maksimal ndaj klientit
Mjekë të licencuar
Shërbime mjekësore të integruara
Specialistë ORL
Gamë të gjerë shërbimesh të ofruara

Dr. Loreto Silvagni

Nga 01/10/1977 ka ushtruar profesionin e tij në "Casa di Cura Di Lorenzo S.p.A" në Avezzano (AQ); Në të njëjtën kohë ai ka kaluar 15 vjet si një konsulent ambulator si një specialist ENT në A.S.L. në Avezzano (AQ).

Për 5 vjet ai dha mësim Trakeobronkoskopi në Shkollën e Specializimit në Otorinolaringologji të Universitetit të I'Aquila dhe deri në 2012 ai mësoi Kirurgji Teknike Faringe-laringee.

Që nga viti 1986 ai ka ushtruar kirurgji "endoskopia e hundës" për trajtimin e sinusit (mund të vërtetojmë se nga viti 2006 deri në vitin 2007 numërohen 633 ndërhyrje).

Gjatë njëzet viteve të fundit, ai ka kryer operacione në hundë, pa pasur nevojë të përdorë tamponadat nazale.

Vetëm në periudhën 2006 - 2017 ai ka kryer gjithsej 2237 ndërhyrje kirurgjikale.


Lexoni më shumë

Për një shërbim më të kompletuar, për rastet më komplekse, stafi i mjekëve ORL bashkëpunon ngushtë edhe me kolegë të tjerë të shquar të specialiteteve të ndryshme,
kjo me qëllimin e vetëm për të ofruar shërbim sa më optimal dhe rezultativ për pacientët tanë.

Tashmë ndërhyrjet e hundës pa përdorimin e tamponëve!